Leden aan het woord

Het doel van Tai Chi Roosendaal is om mensen Tai Chi zo goed mogelijk te laten begrijpen en ervaren. Ik ben erg trots op onze leden en deelnemers. Hieronder lees je wat zij van de lessen vinden.

8,2

Rapportcijfer van de lessen. Gebaseerd op 36 beoordelingen.

Ik heb de Tai Chi les ervaren als Rustgevend. Door de oefeningen voelde ik dat mijn energie weer beter is gaan stromen door mijn lichaam. Daarnaast heb ik ervaren dat het maken van de tegenbeweging belangrijk is, omdat het anders voelde alsof je “uit balans was”. Mijn grootste inzicht was dat om energie goed te laten stromen in je lichaam hoef je niet uitbundig te sporten, maar juist de kleine bewegingen kunnen al zorgen voor een betere doorstroming. Ik heb de trainer ervaren als iemand die zijn werk met super veel passie doet, waardoor je mee wordt genomen in zijn enthousiasme. Hele fijne man, wie respectvol om gaat met de cursisten.

Ik heb de houding van Jiar en daarmee de les als professioneel en toegankelijk ervaren. Dit vond ik erg prettig. Ik heb geleerd dat er verschillende stromingen zijn binnen Tai Chi. En dat ik vooral niet teveel aan Tai Chi moeten willen begrijpen, maar vooral mag gaan ervaren.

Op ons verzoek op eigen locatie de workshop gedaan. Iedereen heeft met plezier de workshop kunnen volgen.

Jiar is spontaan, kundig en professioneel, past zich zonder moeite aan aan de groep.

Zeer fijne en prettige sfeer. De rustige oefeningen geven enorm veel energie. Ik heb geleerd te luisteren en vertrouwen. De logica volgt vanzelf. Er zit zoveel meer dan je verwacht in die prachtige bewegingen. Jiar is een super fijne trainer. Hij neemt tijd en rust om uit te leggen en te begeleiden. 

Ik vond het Tai Chi les interessant. Het is een goede manier van bewegen en ontspannen. Ik dacht vooraf dat het vrij ‘zweverig’ zou zijn wat totaal niet was. De trainer is heel betrokken en vriendelijk.

Vriendelijke ontvangst en begeleiding. Tijdens de Tai Chi les heb ik geleerd rust in beweging. In de les kwam verschillende onderdelen van Tai Chi aan bod. De trainer is vriendelijk en opgewekt en probeert voor de cursist op zo’n goed mogelijke begrijpelijke manier de oefeningen uit te leggen.

De les was echt top. Goed opgebouwd met duidelijke instructies. Jiar geeft je ook vertrouwen en ruimte om een vraag te stellen. Ik heb Qigong oefeningen geleerd en een start van één van de vormen. De tips van Jiar zijn heel fijn, zoals wanneer je spieren niet hoeft te gebruiken voor bepaalde bewegingen uit te voeren. Mijn grootse inzicht was dat Tai Chi niet gemakkelijk aan te leren is, maar je bent helemaal rustig op het einde van de les. Het helpt om je hoofd leeg te maken. Je moet je namelijk zo concentreren op de uitvoering van de bewegingen, je houding en ademhaling dat je niet met andere dingen kan bezig zijn. Jiar is heel fijn in het contact, attent, beetje humor tussendoor en met passie voor de Oosterse gevechtskunst.

Ik vond de Tai Chi les bijzonder en het heeft me nieuwsgierig gemaakt naar meer. Ook voor mijn leeftijd (24 jaar) denk ik dat Tai Chi veel toe kan voegen aan mijn levensstijl. Ik heb heb geleerd hoe ik mijn houding en de bewegingen die ik met mijn lichaam kan maken. Jiar is fijn, open en persoonlijk. Je kunt jezelf goed profileren.

De Tai Chi les heb als Erg prettig ervaren. Ik voelde mijn lichaam goed. Ik heb geleerd goed bewegen. Ik het de trainer als erg leuk ervaren.

Een rustgevende les met duidelijke uitleg. Ik heb geleed om op een andere manier te ademen. Ondanks de rustige wijze van bewegen, gebruik je meer spieren dan gedacht.  Trainer is Rustig, duidelijk, geduldig, fijn mens.

Het is voor een druk iemand als mij echt een ontspannen les geweest. Leren je lichaam te leren kennen en bewegen op een rustige manier. Ik heb geleerd dat ademhaling zeer belangrijk is om je lichaam goed te laten functioneren. Mijn grootste inzicht was dat het na de les zelfs nog een ontspannen gevoel Geeft. Ik heb Jiar, de trainer, als heel aardig en toegankelijk ervaren.

Heerlijk, ik kwam verfrist en energiek thuis. Een heerlijk uur voor jezelf, alhoewel er natuurlijk ook groepsenergie is. De trainer heb ik ervaren als sympathiek en erg deskundig

Wij hebben de les Tai Chi als prettig ervaren. Jiar is een rustige leraar die alle oefeningen goed uitlegt en voordoet. De sfeer is ontspannen. We hebben geleerd hoe je te focussen op wat je doet en je niets aan te trekken van je omgeving.

De Tai Chi les hebt ik ervaren als ontspannend maar toch intensief. Ik heb geleerd dat er meer namen en oefeningen zijn dan de standaard. ik heb Jiar ervaren als rustig en gastvrij.

Stap voor stap werden de Tai Chi oefeningen uitgelegd en erbij verteld wat het betekende. Het was fijn, tot de volgende keer! Trainer is ervaren en rustig.

Ik had een oude grijze man verwacht die meteen begon met allerlei moeilijke bewegingen, maar de les en de docent waren verrassend anders dan ik gedacht had! Fijn om te merken dat Tai Chi niet alleen iets is voor oudere mensen, maar voor iedereen die interesse heeft. De les had een goede opbouw. Niet meteen van start met moeilijke bewegingen, maar eerst een goede uitleg en rustig beginnen. Ook een goed einde. Goede en rustige trainer.

Tai Chi Roosendaal
5.0
Gebaseerd op 12 beoordelingen
powered by Google
Najat AbdoelNajat Abdoel
17:00 07 Aug 22
Ik heb Jiar ervaren als iemand die zijn werk met super veel passie doet, waardoor je mee wordt genomen in zijn enthousiasme. Hele fijne man, wie respectvol om gaat met de cursisten.
Ella SoffersElla Soffers
11:57 09 Jul 22
Gister een proefles Tai Chi gehad bij Jiar. Rustig persoon die alles duidelijk uitlegt. Heb tóch rust gevonden wat niet makkelijk is voor mij. Er is een vrijwillige bijdrage voor de proefles, ik vind dat je er best voor mag betalen. Dit verdient hij zeer zeker.
Rene den HartogRene den Hartog
07:29 01 Jul 22
Op 29 juni jl heb ik een proefles mogen volgen. De houding van trainer Jiar en daarmee de les heb ik als toegankelijk en professioneel ervaren. Jiar komt over als een bescheiden persoon en neemt de tijd om oefeningen uit te leggen en ondanks de korte tijd die we hadden toe te lichten. Ik ga Tai Chi verder onderzoeken door lessen bij Tai Chi Roosendaal te gaan volgen.
ria peetersria peeters
19:29 30 Mar 22
Fijne ontvangst, duidelijk alles toegelicht. Ik heb aan niets anders gedacht dan aan de oefeningen (Mindfulness geslaagd). Een zeer vriendelijk persoon die tijdens de les kordaat, verzorgd en correct is.
ArnoArno
16:09 17 Aug 20
Ben normaal vrij druk bezig, maar nam wat tijd om echt een ontspannen les te nemen. Heb mijn lichaam leren kennen, bewegen op een rustige manier en dat de ademhaling zeer belangrijk is om lichaam en geest goed te laten functioneren. Zelfs na de les had ik nog een ontspannen gevoel! Jiar, tof man! Heel fijn!
js_loader

Neem nu contact op

Wil je een keer geheel vrijblijvend een proefles volgen? Of heb je gewoon een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ik helpen je graag.