Op ons verzoek op eigen locatie de workshop gedaan. Iedereen heeft met plezier de workshop kunnen volgen.

Jiar is spontaan, kundig en professioneel, past zich zonder moeite aan aan de groep.

Zeer fijne en prettige sfeer. De rustige oefeningen geven enorm veel energie. Ik heb geleerd te luisteren en vertrouwen. De logica volgt vanzelf. Er zit zoveel meer dan je verwacht in die prachtige bewegingen. Jiar is een super fijne trainer. Hij neemt tijd en rust om uit te leggen en te begeleiden. 

Ik vond het Tai Chi les interessant. Het is een goede manier van bewegen en ontspannen. Ik dacht vooraf dat het vrij ‘zweverig’ zou zijn wat totaal niet was. De trainer is heel betrokken en vriendelijk.

blank

Vriendelijke ontvangst en begeleiding.

Tijdens de Tai Chi les heb ik geleerd rust in beweging. In de les kwam verschillende onderdelen van Tai Chi aan bod. De trainer is vriendelijk en opgewekt en probeert voor de cursist op zo’n goed mogelijke begrijpelijke manier de oefeningen uit te leggen.

blank

De les was echt top. Goed opgebouwd met duidelijke instructies. Jiar geeft je ook vertrouwen en ruimte om een vraag te stellen. Ik heb Qigong oefeningen geleerd en een start van één van de vormen. De tips van Jiar zijn heel fijn, zoals wanneer je spieren niet hoeft te gebruiken voor bepaalde bewegingen uit te voeren. Mijn grootse inzicht was dat Tai chi niet gemakkelijk aan te leren is, maar je bent helemaal rustig op het einde van de les. Het helpt om je hoofd leeg te maken. Je moet je namelijk zo concentreren op de uitvoering van de bewegingen, je houding en ademhaling dat je niet met andere dingen kan bezig zijn. Jiar is heel fijn in het contact, attent, beetje humor tussendoor en met passie voor de Oosterse gevechtskunst.

Ik had een oude grijze man verwacht die meteen begon met allerlei moeilijke bewegingen, maar de les en de docent waren verrassend anders dan ik gedacht had! Fijn om te merken dat Tai Chi niet alleen iets is voor oudere mensen, maar voor iedereen die interesse heeft. De les had een goede opbouw. Niet meteen van start met moeilijke bewegingen, maar eerst een goede uitleg en rustig beginnen. Ook een goed einde. Goede en rustige trainer.

De docent die de les gaf heeft ook veel ervaring met andere oosterse vechtkunsten. Daarnaast heeft hij uitgebreide kennis van de achterliggende filosofie en leefstijl van Tai Chi en van menselijke anatomie en fysiologie. Dit zag je echt terug in de les. Voor mij maakten deze kwaliteiten hem een uitmuntende leermeester. Duidelijke instructies en een goed mens.

Ik vond het een goede en leuke manier om kennis te maken met Tai Chi. De docent Jiar is heel rustig en legt Tai Chi op een begrijpelijke en no nonsense manier uit, zodat je bepaalde dingen ervan ook makkelijk in je dagelijkse leven kunt implementeren.  Fijne ervaring!

Wij hebben de les Tai Chi als prettig ervaren. Jiar is een rustige leraar die alle oefeningen goed uitlegt en voordoet. De sfeer is ontspannen. We hebben geleerd hoe je te focussen op wat je doet en je niets aan te trekken van je omgeving.

Heerlijk, ik kwam verfrist en energiek thuis. Een heerlijk uur voor jezelf, alhoewel er natuurlijk ook groepsenergie is. De trainer heb ik ervaren als sympathiek en erg deskundig

Stap voor stap werden de Tai Chi oefeningen uitgelegd en erbij verteld wat het betekende. Het was fijn, tot de volgende keer! Trainer is ervaren en rustig.

Het is voor een druk iemand als mij echt een ontspannen les geweest. Leren je lichaam te leren kennen en bewegen op een rustige manier. Ik heb geleerd dat ademhaling zeer belangrijk is om je lichaam goed te laten functioneren. Mijn grootste inzicht was dat het na de les zelfs nog een ontspannen gevoel Geeft. Ik heb Jiar, de trainer, als heel aardig en toegankelijk ervaren.

Een rustgevende les met duidelijke uitleg. Ik heb geleed om op een andere manier te ademen. Ondanks de rustige wijze van bewegen, gebruik je meer spieren dan gedacht.  Trainer is Rustig, duidelijk, geduldig, fijn mens.